Πως να επιλέξεις μια ασφάλεια αυτοκινήτου online?

  • Home
  • Πως να επιλέξεις μια ασφάλεια αυτοκινήτου online?
Πως να επιλέξεις μια ασφάλεια αυτοκινήτου online?

Είναι γεγονός πως πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να ασφαλίσουν το όχημα τους μέσω διαδικτύου, χωρίς τη συνδρομή ενός επαγγελματία ασφαλιστή. Η ασφάλεια, είτε είναι μέσω ιστοσελίδας είτε μέσω ασφαλιστικού πράκτορα, στο νόημα της είναι ίδια.

Είναι ένα συμβόλαιο με όρους που σκοπό έχει να μας προστατέψει, εμάς και τους γύρω μας, από ατυχή γεγονότα που όπως είναι λογικό είναι μάλλον στατιστικά απίθανο να αποφύγουμε για πάντα.

Η βασική διαφορά μεταξύ ενός online συμβολαίου είναι πως την υποστήριξη και την ανάγνωση των όρων, την αναλαμβάνει ο καθένας μας ξεχωριστά.

Για αυτό καλό είναι να αφιερώνουμε πάντα δέκα λεπτά προκειμένου να διαβάσουμε τι είναι το προϊόν που αγοράσαμε. Έτσι μπορεί να είναι ένα εργαλείο στα χέρια μας και όχι απλά ένα έγγραφο για το ντουλαπάκι του συνοδηγού.

Κάποιες γενικές συμβουλές που καλό είναι να έχουμε πάντα στο μυαλό  μας είναι, αρχικά να διαβάζουμε και να γράφουμε σωστά τα στοιχεία, τα δικά μας και του οχήματός μας ώστε να μη μας αρνηθεί ποτέ την κάλυψη η ασφαλιστική λόγω λαθών στο συμβόλαιο μας. Έπειτα, ανεξάρτητα των καλύψεων που θα επιλέξουμε, βάζουμε πάντα την κάλυψη της νομικής προστασίας στα συμβόλαια μας. Αυτό σημαίνει πως αν αδικηθούμε και χρειαστεί η υπόθεση μας να λυθεί δικαστικά, δεν θα έχουμε ανησυχία για τα δικηγορικά έξοδα, θα τα αναλάβει το συμβόλαιο μας.

Τέλος, να αξιολογούμε σωστά το τι ψάχνουμε και τι χρειαζόμαστε. Αν έχω ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο ή ένα επαγγελματικό ή εν τέλη η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω σε περίπτωση που χρειαστώ αποζημίωση μου φαίνεται δύσκολη, είναι μάλλον σοφότερο να το προστατέψω με τη βοήθεια κάποιου ειδικού!

Και να θυμάσαι, με την ασφάλεια θα προστατέψεις την περιουσία και το συμφέρον σου και γι’ αυτό μην επιλέξεις μόνο βάση της τιμής, επέλεξε με βάση τις ανάγκες και τη διαίσθηση σου!

Εμείς στην Max Finance παρέχουμε δωρεάν συμβουλή στους πελάτες που θέλουν να κάνουν ετήσια ασφάλεια μέσω της σελίδας μας insurance.gr .

Λύσε εύκολα τις απορίες σου και νιώσε ασφάλεια με την ασφάλειά σου!

Max Finance Ανθόπουλος & Συνεργάτες – Θωμαΐδης Θ. Βίκτωρ

Leave a comment