Τι είναι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια?

  • Home
  • Τι είναι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια?
Τι είναι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια?

Τι είναι η ασφάλιση? Ποιος την χρειάζεται και γιατί?

Αυτά τα ερωτήματα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων κάθε ανθρώπου που δεν είχε ποτέ επαφή με την αγορά της ασφάλειας και γνωρίζει ξαφνικά έναν ασφαλιστή.

Είναι λογικό βέβαια, οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τις ασφάλειες μόνο λόγω του οχήματός τους και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δε ξέρουν καν πως να την χρησιμοποιήσουν, την κάνουν μόνο επειδή έτσι «πρέπει».

Η ασφάλεια υπάρχει για να διασφαλίζει τα πράγματα που ήδη έχεις.

Είναι μάλιστα τόσο μεγάλος ο τομέας των ασφαλειών, που μπορεί να παρέχει προστασία για σχεδόν οτιδήποτε θεωρεί σημαντικότερο κάθε άνθρωπος στη ζωή του.

Μπορεί να διασφαλίσει την περιουσία, την ευθύνη, την ζωή, την υγεία, την σύνταξη, την νομική ευημερία, τα οχήματα και ένα σωρό άλλα υλικά ή άυλα αγαθά.

Η ασφάλιση λειτουργεί γιατι πολλοί άνθρωποι συγκεντρώνονται ουσιαστικά κάτω από μια συμφωνία, πως όλοι θα δίνουν από λίγα προκειμένου κανείς να μη χάσει πολλά!

Στη ζωή μας όλοι θα βιώσουμε στιγμές τύχης αλλά και στιγμές ατυχίας, η ασφάλεια σκοπό έχει να μην αφήσει τις μεγάλες ατυχίες να αναστατώσουν τη ζωή και τα όνειρά μας για το μέλλον.

Για να μην έρθει η στιγμή να χάσεις κάτι ώστε να το εκτιμήσεις, προστάτευσε τον εαυτό σου από την οικονομική ζημιά, μίλα με έναν ειδικό και ενημερώσου!

MaxFinance Ανθόπουλος & Συνεργάτες Ασφαλιστές – Θωμαΐδης Θ. Βίκτωρ

Στην MaxFinance παρέχουμε δωρεάν συμβουλή στους πελάτες που θέλουν να κάνουν ετήσια ασφάλεια μέσω της σελίδας μας insurance.gr

Leave a comment